keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kauhistuttava käsituuletin

Hankimme kesän kuumia kissanäyttelyitä silmällä pitäen käsituulettimen - aka Käsi-Ossin - helpottamaan ihmisten oloa. Pienen pattereiden kääntelyn ja vääntelyn jälkeen tuuletin saatiin toimimaan, ja jopas tuo kumma huriseva pieni kapistus kissoja ihmetytti! Ensin sitä tutkailtiin kauempaa silmät suurina ja kohti tulevaa ilmavirtaa kovasti nuuskutellen, kunnes uskaltauduttiin vähän lähemmäs. Tai siis Tiitus uskaltautui, ja aina jopa käppäilemään asti. Hafta sen sijaan piti pientä etäisyyttä vehkeeseen, ja jopa kun mamman sylissä yritettiin tutustua huristimeen vähän lähemmin, tyttöä kauhistutti moinen epäinhimillinen pieni pirun vehje. Tuuletin jätettiinkin hurisemaan pöydälle yksikseen hetkeksi, että Haftakin saisi mahdollisuuden tottua siihen. Samaan aikaan Tiitus tosin yritti hankaloittaa asioita ja päästä aparaattiin käsiksi, kunnes tarpeeksi monen siirtämisen jälkeen antoi asian olla...



Myöhemmin käsituuletinta testatessa se ei ole enää saanut aikaan yhtä suuria tunteita kummassakaan kissassa, joskin Hafta suhtautuu siihen yhä hieman epäilevästi ja näyttää ihmettelevän, miksi mamma moisella itseään kohti hurisuttelee.


Tuuletin oli ensimmäistä kertaa käytössä SUROKin näyttelyssä ja vedimmekin sen avulla ihmisiä magneetin laillla puoleemme. Käsi-Ossi teki työnsä kunniakkaasti, ja saa olla mukana kesän muissakin näyttelyissä.

- H

2 kommenttia:

  1. Kätevän ja pätevän oloinen Käsi-Ossi :)

    VastaaPoista
  2. Se oli todellakin näyttelypäivän pelastaja! Hyvin toimiva pieni vekotin.

    VastaaPoista