tiistai 5. elokuuta 2014

Mieluisa ja odotettu paketti

Nyt se on sitten saapunut; kissojen uusi hieno kiipeilypuu! Kaikki muut askareet saivat jäädä sen sileän, kun tuo yli 30 kilon paketti kannettiin sisään olohuoneen lattialle. Kuten arvata saattaa, kissojakin kiinnosti iso paketti sekä sen sisältö. Ei muuta kuin samantien kokoamaan!

Mystinen iso paketti

Hafta oli kiipeilypuun osien kimpussa jo ennen kuin ne edes saatiin kääreistään pois...

Kiipeilypuun valloittaja: "Tää on mun!"

Kahden kerroksen väkeä

Aina vain ylemmäs

Sisalköyttä vaille valmis!

Putkieläin
Kiipeilypuu on nyt ollut pystyssä vajaan viikon, ja etenkin Hafta on ottanut sen ilolla vastaan. Neiti on myös keksinyt, että kiipeilypuusta on kiva hyppiä kirjahyllyn päälle... Tiitus sen sijaan on uskaltautunut vasta puun alimmille tasoille - hieman nössö kun on -, mutta tämä ostos tehtiinkin erityisesti pikkuneitiä silmällä pitäen.

- H

5 kommenttia:

 1. Hieno uusi kiipeilypuu ja ihana Tiitus :) Olen nyt aivan rakastunut punaisiin poikiin, kun Rosan kasvattajalla kävimme katsomassa kahta aivan ihanaa punaista poikaa, jotka olivat hänelle palautuneet. Vaikka Tiitus eri rotua onkin, niin on se silti niin söpö! :)

  Meillä Rosa on se kaksikon rohkeampi osapuoli ja juoksee kyllä täyttä vauhtia puuta ylös kun rölli katsoo vieressä tai etsii turvallisemman reitin hieman maltillisemmin. Onpa Rosa kerran (viereiden luona vielä!) hypännyt telkkarin päältä kirjahyllyn päälle ja sekös omistajia kauhistutti. Lähinnä telkkarin puolesta kylläkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitus kiittää kehuista! Oikein kauniita kissoja sinullakin, kävin tutustumassa blogiisi. :) Mietin itsekin ragdollin hankkimista, mutta päädyin birmaan, ne kun jäävät kooltaan hieman pienemmiksi.

   Poista
  2. Meillä ihastuttiin juuri räggäreiden kokoon. Ne punaiset pojatkin olivat ISOJA, siinä kyllä oli sylin täydeltä kissaa (ja suun täydeltä karvoja). :D Meidän Rosa on kuitenkin vielä ihan maltillisen kokoinen.

   Poista
 2. Hieno puu!
  Huoh, sananvahvistukset on vaikeita. Jos saa esittää toiveita, toivon ettei blogeissa tarvittaisi/käytettäisi sananvahvistuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ollut edes tajunnut, että meillä on sellainen päällä... Sananvahvistus on nyt poistettu käytöstä, jotta kommentoiminen olisi helpompaa. :) Jos roskapostia alkaa ilmestymään turhan paljon, joudun tosin laittamaan sen uudelleen päälle. Kiitos palautteesta!

   Poista