tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kissatkin "lenkkeilevät"

Lämpimien kesäsäiden myötä kissojen kanssa on tullut ulkoiltua jonkin verran, ja ulkona onkin paljon kaikkea uutta jännittävää nähtävää ja koettavaa nuorille kissoille: on nähty erikokoisia ja -näköisiä koiria, enemmän tai vähemmän outoja ihmisiä ja liikkumismuotoja (kuten mummo kainalosauvojen kanssa), paljon kaikenlaisia kasveja, ötököitä...

Hafta ja ohitettu koira

Yleensä lenkin alussa Haftaa tuppaa vähän jännittämään, mutta jonkin ajan päästä jännitys laantuu ja muuttuu mielenkiinnoksi ympäröivästä maailmasta. Lisäksi päivästä ja sen hetkisestä neidin mielentilasta riippuen sama asia voi olla joko todella jännittävä tai täysin tylsä ja turhanpäiväinen... Tiitus sen sijaan ottaa lungisti vastaan lähes kaiken eteen tulevan. Kissoilla tuntuu muutenkin olevan hieman erilaiset käsitykset siitä, miten lenkki kuuluisi hoitaa ja mitä siellä tulisi tehdä: Haftan mielestä lenkillä pitäisi seikkailla heinikoissa ja ties missä pusikoissa kaikkea elollista ja liikkuvaa vaanien - kuin kunnon villipedon konsanaan -, kun Tiitus taas tykkää kävellä teitä pitkin maisemia ihaillen.







Omistajana puolestaan on hauska nähdä, miten vastaantulevat ihmiset yleensä alkavat hymyillä, kun näkevät, että nyt ollaankin ulkoilemassa kissojen kanssa. Kun sitten lopulta päästään takaisin kotiin, kuuluu kissojen lenkin jälkeisiin rutiineihin normaalisti jonkinasteinen peseytyminen, syöminen sekä kunnon torkut.

Ulkoilun jälkeen väsyttää
- H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti