perjantai 6. helmikuuta 2015

Vuosipäivä ja 100. postaus!

Kyllä, siitä on kulunut jo vuosi, kun kävimme hakemassa Haftan kotiin pimeänä helmikuisena talvi-iltana. Sen jälkeen ei ole enää koskaan joutunut olemaan yksin (tai saanut). Hafta on valloittanut mammansa täysin ihanalla ja rakastavalla luonteellaan sekä kauniilla ulkonäöllään. Kun suuret smaragdisilmät katsovat kohti ja kehräys alkaa kuulua, on sielu myyty. Toki neiti osaa olla välillä vähän Neiti, mutta se ei pahenna kissaa tippaakaan, päinvastoin.

Neiti vuosi sitten

Haftan kasvattaja kävi kylässä, ja toi neidin ansaitseman Champion-pokaalin (kiitokset myös Somakiss ry). Se on hieno! Lisäksi Hafta sai upean ison Champion-ruusukkeenkin, mikä tuli kotiväelle täytenä (mutta erittäin iloisena) yllätyksenä! Niiden kanssa kelpaa kyllä poseerata!

Neiti nyt

Myös blogin perustamisesta on kulunut tasan vuosi ja samalla tämä on blogin 100. postaus. Alun alkujaan blogi perustettiin omaksi iloksi, jotta kissojen kaikki kommellukset muistettaisiin vielä myöhemminkin. On se kuitenkin pakko myöntää, että kommentteja on kiva saada, vaikka aluksi niitä hiukan kauhistelikin.

Tässä tasapuolisuuden nimissä myös Tiituksesta komea kuva, vaikka Tiituksen kotiintulon vuosipäivä onkin vasta ensi viikolla.


- H ja A

14 kommenttia:

 1. Hyvää vuosipäivää! :) Onpa Haftalla hieno ruusuke ja pokaali! Samoista syistä mäkin blogin aloitin, enkä aluksi edes tajunnut, että kommenttejakin voisi tulla. Ne olivat iso bonus ja innostavat jatkamaan. Ja miten paljon täällä netissä onkaan kivoja kissakavereita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä täysi yllätys, kun kasvattaja kaivoi tuon jättimäisen ruusukkeen laukustaan!
   Ensimmäiset lukijat sai mussa melkein paniikin aikaan. Tuli paineita blogin sisällöstä. :D Mutta onhan tässä ihan hyvin pärjätty ja uudet tuttavuudet on kyllä todella kiva asia!

   Poista
 2. Oikein hyvää vuosipäivää! Hafta on kyllä todella kaunis, erityisesti nuo ihanan vihreät silmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haftan silmät on jumalaiset. :) Ja ne toivottavasti saa vielä lisää väriä pentujen jälkeen.

   Poista
 3. Hauskaa vuosipäivää! Tiitus onniin söpö ♥

  VastaaPoista
 4. Ootte hienosti menneet potrettikuviin kumpikin! Toivottavasti saatte paljon herkkuja juhlien kunniaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja tuli annettua Haftalle paljon, että poseerauskuva palkintojen kanssa saatiin otettua. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jep! Haftan pentukuva aiheutti ihastunutta hihkuntaa ja Tiitus on halittavan pehmeän näköinen. ♥

   Poista
 6. On se Haftis kasvanut vuodessa hienoksi neidiksi. <3 Haastoin teidät muuten mukaan viiden haasteeseen (http://kaskissaa.blogspot.fi/2015/02/viiden-haaste.html), jos päivitysten aiheista on pulaa tai tahdotte muuten vain vastailla randomeihin kysymyksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste otettu vastaan, mutta vastaukseen menevää aikaa ei uskalla luvata. :)

   Poista
 7. Onnittelut kaikista upeista jutuista ja vuosipäivistä!

  VastaaPoista