lauantai 14. helmikuuta 2015

Pentuvalmisteluja

Hyvää ystävänpäivää!

Kuten monet varmasti jo tietävätkin, Hafta on meillä sijoituksessa eli sillä on tarkoitus teettää pennut. Olemme jo pikkuhiljaa alkaneet valmistautua tulevaan astutukseen, ja yksi tärkeimmistä asioista on hankittu, eli pentupesä! Meillä tulee olemaan käytössä Royal Caninin sturdi, jonka saa kätevästi auki sekä sivusta että päältä.

Kaikkein suloisin asia kyseisessä pesässä on kuitenkin se, että Hafta on itse viettänyt oman pentuaikansa siinä. Saimme pesän siis Haftan lapsuudenkodista, ja nyt se tulee olemaan seuraavan sukupolven käytössä. Kun avasimme sturdin ensimmäisen kerran, se sai osakseen valtaisat nuuhkuttelut. Pesää kierrettiin ympäri moneen kertaan sekä sisä- että ulkopuolelta. Muistuttikohan pesän hajut Haftaa omista pentuajoista ja sisaruksista, Fadma-emon hellästä huolenpidosta ja Voukki-tädin elämänopeista?Pentupuuhien edistymiseen tuli eilen sysäys, kun Hafta päätti aloittaa ensimmäisen juoksunsa e-pillereiden lopettamisen jälkeen. Viikonloppu tulee siis kulumaan kissoja kyttäämällä ja huonoilla yöunilla. Nyt suunnitelmissa on seuraavan juoksun odotus ja toivottavasti onnistuneet treffit sulhon kanssa. Vielä ei tosin uskalla luvata, koska pentujen pitäisi olla maailmassa, eikä vähiten siksi, että tuleva nuoripari koostuu kahdesta ensikertalaisesta.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä tulee Tiitus! Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Tiitus tuli kotiin. Kissoille ostettiin ystävänpäiväksi herkkuruokaa, jolla juhlistetaan samalla Tiituksen vuosipäivää.


- A

10 kommenttia:

 1. Ihania postauksia! On taas kulunut tovi kun viimeksi kävin lukemassa näitä. Voi Tiitus-parkaa pesukoneen takana 😂

  VastaaPoista
 2. Ai nin... Hyvää ystävän päivää <3 ja terveisiä Kaliforniasta! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja luvattu +28, niin kuin eilenkin oli. Klo on 8 aamulla ja teen lähtöä San Diegon eläintarhaan :) Saa nähdä liikkuuko siellä mikään kun on niin kuuma? Siellä on pandojakin! Kävin eilen töiden jälkeen kävelyllä ja näin kolibrin!

  VastaaPoista
 3. Onnea Tiitus! Tsemppiä Hafta tuleviin säpinöihin! Ja molemmille hauskaa ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, säpinää tulee riittämään. Hyvää ystävänpäivää sinnekin!

   Poista
 4. Siellä eletään siis jännittäviä aikoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meinaa allekirjoittaneelle tulla jo paniikki...

   Poista
 5. Iiih, pentuja! Toivotaan, että hommat sujuu ja pentuja tulee riittävästi. :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti pentusuunnitelmat toteutuu parhain päin. Haftasta tulee varmasti hyvä emo ja Tiituksesta hauska eno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haftasta tulee varmasti loistava emo! Tiituksella tosin ei välttämättä sitten enää ole kauhean hauskaa, kun pentulauma käy sen kimppuun... :)

   Poista