sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tipu-tv

Meilläkin ollaan aktiivisia tipu-tv:n katsojia, varsinkin Hafta. Koska Tiitus tykkää oikeastaan katsella ikkunasta vain isoja autoja, jotka ajavat parkkipaikalla, olkoon tämä postaus Haftasta.

Meillä on mahdollisuus katsoa tipu-tv:tä kolmesta ikkunasta, kahteen suuntaan. Makkarin ja olkkarin ikkunasta näkee hyvin pikkutiput ikkunan edessä olevissa puissa ja maanrajan pusikoissa. Niille säksätetään. Keittiön ikkunasta näkee puolestaan puuhun, jossa mustarastaat istuskelevat usein. Välillä talipalloa tulee nokkimaan jopa harakka! Niillekin säksätetään.

Haftaa saa välillä kyttäysapua

Mustarastaat puussa

Joskus kuitenkin tavalliset linnut alkavat kyllästyttämään. Silloin turvaudutaan trooppisiin tipuihin ihan oikeasta tv:stä. Hafta on katsellut innoissaan kolibreja. Sitä ei voi tietää viehättikö Haftaa kolibreissa enemmän äkkinäiset liikkeet vai koreat värit, tiput olivat nimittäin silloinkin mielenkiintoisia, kun ne sukivat itseään oksalla.

Tipuja tv:ssä

- A

6 kommenttia:

 1. Onpa monta tirppapaikkaa sulla! Säksätätkö myös ihmisten töllön linnuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tv:n linnuille ei ole tullut säksätettyä. Niitä vain tuijotetaan tiukasti joko lattialta tai nenä kiinni telkkarissa.

   Poista
 2. Kolibrit ovatkin tosi kiinnostavia. Itseäni viehättää se liikehdintä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolibriohjelma oli omistajastakin todella mielenkiintoinen!

   Poista
 3. Tiputeeveet rulettaa! Meillä tosin lähetyksissä on ollu viimeaikoina turhan paljon katkoksia, tai siis eisintyjät tuntuu menneen lakkoon. :( -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on törkeää! Kyllähän tipujen pitäisi ymmärtää, että sisäkissat tarvitsevat virikkeitä!

   Poista