keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Pakkanen

Nyt kun vihdoinkin tuli kunnolla talvi, oli taas aika vuosittaisen pakkasen sulattamisen. Aikuiset kissat kokivat sulatuksen myös vuosi sitten, mutta Leelalle tämä oli ensimmäinen kokemus. Leela on jo aiemmin osoittanut innostusta jääkaappia kohtaan, ja pakastimeenkin olisi välillä pitänyt päästä kurkkimaan.

Nyt kun jäässä olevat tarvikkeet oli siirretty ulos, kissoilla oli vapaa pääsy pakastimeen. Hafta ja Tiitus kävivät vain toteamassa, että hienosti sulaa ja jatkoivat sitten päiväpuuhiansa, mutta Leela oli innoissaan. Neiti kävi moneen kertaan kääntymässä pakastimessa ja tassutteli innoissaan sulavia jääpaloja. Lopulta tassujen kylmettyminen ajoi pikkukissan pois, mutta kivaa oli kuitenkin!
8 kommenttia:

 1. Plääh, meillä oli niin nopee sulatus, että en ees ehtiny huomata!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas siinä omistaja huolimaton, kun ei käynyt ilmoittamassa, että nyt sulatetaan pakastin. Yritähän kouluttaa sitä valppaammaksi ensi vuotta ajatellen! :D

   Poista
 2. Sulla on sitten upee häntä, Leela! Kyllä sillä kelpaa pyyhkiä pakastimen hyllyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin mallikkaasti sillä tulikin sudittua. Myös tassut olivat kovassa käytössä! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Odotahan vaan, kun Leelalla alkaa hormoonit hyrrätä... Sitten voidaan vain muistella kuinka puffea häntä joskus oli, varsinkin jos karvanlähtö on samanlaista kuin Haftalla. Täytyy toivoa, että Leela on saanut isänsä geenit ja häntä pysyy tuuheana hormooneista huolimatta. :)

   Poista
 4. Kaunis Leela! ♥ Toi nuo pakkaset jotain hyvääkin mukanaan, mahtavat ilmat sulatuksille ja kisujen hetkelliselle uudelle leikkikentälle/ihmetyksen aiheelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika moni muukin blogikissa on saanut tutustua pakastimen sulatukseen ja lumihankiin viime aikoina. :D

   Poista