tiistai 12. tammikuuta 2016

Kyläilevä Leela

Kävimme lauantaina Leelan kanssa kyläilemässä A:n siskon ja hänen poikaystävänsä uudessa asunnossa. Leela ei ole koskaan matkustanut ainoana kissana, joten tässä olikin siis oikein hyvä tilaisuus katsoa, kuinka Leela pärjää vieraassa paikassa omillaan ilman mamin ja/tai enon turvaa.Normaaliin tapaansa Leela lähti heti kantolaukusta päästyään ja vessapaikkaan tutustuttuaan kiertämään häntä pystyssä kipittäen koko asunnon läpi. Leela etsi jännittävimmät koloset, maukkaimmat kasvit ja pehmeimmät lepopaikat samalla kun isäntäväki ja vieraat tekivät ruokaa. Leelan koko vierailu menikin oikeastaan asuntoa tutkiessa ja leikkiessä. Yhdessä vaiheessa neiti jätettiin hetkeksi kahdestaan siskon poikaystävän kanssa, mutta silloinkaan ei esiintynyt minkäänlaista eroahdistusta. Neiti oli kyllä kuitenkin tainnut hieman testailla rajojaan yrittäessään maistella multaa kukkaruukusta... Sohvalle nukkumaan riiviö malttoi käydä vasta myöhemmin illalla koko päivän kukkumisen jälkeen. Kauheinta päivässä oli se, kun unet jäivät kesken, Leela kannettiin autoon ja autolla lähdettiin taas liikkeelle; kotimatka sujui siis konserttia kuunnellessa. Kotona kakara sai vielä iltapalaa, jonka jälkeen pikkuneiti simahti samantien.

Intensiivistä boinks-lelun vaanintaa

Etsintäpartio hälytettiin paikalle boinksin kadotessa remonttitavaroiden joukkoon

Hyvin sujuneen vierailun jäljiltä voi vain todeta, ettei ihmisväellä ole mitään syytä huoleen sen suhteen, että pikkuneiti tuntisi pahempaa ahdistusta tai vieraskoreutta (esim. leikkien tiimellyksessä voidaan ihan hyvin juosta sohvalla istuvan isäntäväen yli...) yksin matkustaessaan.

10 kommenttia:

 1. Kyllä Leela on reipas! Noin käyttäytyvän kissan kanssa on ilo liikkua :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, Leelan kanssa lähtiessä liikkeelle ei tarvitse erityisemmin murehtia. Kunhan on ruokaa ja hiekkalaatikko mukana, niin kaikki sujuu hyvin. :)

   Poista
 2. Leela selvästi tykkää kyläilystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkää. :D Varsinkin ne ekat hetket, kun saa nuuskutella koko paikan läpi, tuntuu olevan Leelan mielestä kaikkein parhaita.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Leela on ihana, oli neiti sitten kotona tai kylässä. :D

   Poista
 4. Reipas Leela, kun noin urheasti kyläilee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu reipas! Sylissäkään ei oikein malttanut pysyä koko päivänä, kun kaikki oli niin jännää. :)

   Poista
 5. Oi, mahtavaa että oli heti reippaana uudessa paikassa! :) ♥ Varmasti väsyttikin reissun jälkeen kun päivään mahtui niin paljon uutta ja jännää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi kaikki kissat todella reippaita ja uusia paikkoja ei aristella. Sitä kuitenkin aina jännää, että toivottavasti kisuset eivät stressaa.

   Poista