tiistai 22. huhtikuuta 2014

Haftan ensiesiintyminen

Olimme lauantaina Haftan kanssa Suomenojan Mustissa ja Mirrissä edustustehtävissä, sillä liikkeessä oli rotuesittelypäivä minne meidät oli pyydetty mukaan. Kasvattajan kanssa ajattelimme, että tämä olisi tytölle hyvää harjoitusta tulevia näyttelyitä silmällä pitäen. Paikalla liikkeessä oli myös kaksi itämaista pitkäkarvaa, balineesi, norjalainen metsäkissa, eurooppalainen sekä kaksi abessinialaista.

Mustissa ja Mirrissä Haftan tärkein tehtävä oli olla oma kaunis ja reipas itsensä, ja tässä Hafta onnistuikin hienosti. Jonkinlaista jännittämistä tytön osalta oli odotettavissa, sillä tämä oli Haftan ensiesiintyminen kodin ulkopuolella, ja eihän toiselta voikaan odottaa täyttä sopeutumista täysin uudenlaiseen tilanteeseen ja ympäristöön outoine äänineen saman tien. Alkujännityksen laannuttua Hafta pystyi rentoutumaan Sturdissa ja malttoi syödä, torkkua ja peseytyä. Sylissä Sturdin ulkopuolella Haftaa selkeästi jännitti enemmän, sillä välillä Haftis tärisi selvästi. Tyttöä ei kuitenkaan päästetty takaisin Sturdiin heti tärinän alettua, jotta neiti tottuisi uusiin tilanteisiin.


Viimeisen tunnin aikana Hafta oli jo niin rento, että Sturdista olisi pitänyt päästä ulos, vaikka ulkopuolella olikin vielä hiukan turhan jännittävää. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut, ja toivon mukaan Hafta sai enemmän positiivisia ja rohkaisevia kuin negatiivisia ja ikäviä kokemuksia. Jälleen kerran mamma ja kasvattaja saivat olla todella ylpeitä tyttösestä!


- A ja H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti