maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vesipeto

Yleensä kissoista sanotaan, että ne karttavat tassujensa kastelua viimeiseen asti. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa Haftan kohdalla. Hafta on aina seuraamassa pisaroiden valumista suihkuverhosta ihmisten käydessä suihkussa ja se on myös leikkinyt käsisuihkusta suihkutetulla vedellä.

Eilen päätimme tarjota kissoille jotain ihan uutta eli oman vadin! Vatiin laitettiin vettä ja pari pullonkorkkia, joita kissat voisivat yrittää kalastaa. Tiitus ei uskaltanut  kastaa edes tassujaan, vaan antoi Haftan huolehtia siitä. Tiitus oli kuitenkin hengessä mukana ja sai osansa vedestä, kun Hafta räpisytteli märkiä tassujaan.


Koska pullonkorkit kävivät jossain vaiheessa (ainakin ihmisten mielestä) hiukan tylsiksi, heitettiin vatiin herkkupaloja. Herkut upposivat pohjaan heti, jolloin niitä ei saanutkaan ongittua pois vadin ulkopuolella istuen. Hafta ei tehnyt asiasta ongelmaa, vaan asteli rauhallisesti kaikilla neljällä tassullaan vatiin! Herkkuja yritettiin kovasti onkia vadin pohjasta, mutta se osoittautui hiukan liian vaativaksi tehtäväksi, koska perheeseemme ei kuulu sukelluskissaa. Lopulta herkut ongittiinkin vadin pohjasta ihmisten avulla. Päivän saldona oli neljä märkää tassua, märät mahakarvat sekä ihmisten iloksi märkä keittiön lattia ja matto. Toivon mukaan pikku vesipeto oli kuitenkin onnellinen virikkeestään.


- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti