torstai 20. maaliskuuta 2014

Kiipeilyn uudet ulottuvuudet

Tänään puolen päivän aikaan vessasta kuului hyvin epämääräinen rämähdys. Tapahtumapaikalla oli kaksi kissaa, joista toinen oli kissanhiekan peitossa, sekä kaatunut matkavessa, jonka hiekat olivat pitkin lattiaa.


Tiitus ja Hafta on pidetty öisin eristyksissä Tiituksen leikkauksesta lähtien, jotta kissat eivät riehuisi yöllä ja Tiituksen haava aukeaisi. Tiituksella on ollut matkavessa, jota on säilytetty päivisin pesukoneen päällä. Pesukone on hiekkalaatikon vieressä vessassa ja Hafta on nyt tajunnut, että hiekkalaatikon päältä pääsee kätevästi pesukoneen päälle. Normaalisti pesukoneen päällä ei säilytetä tavaraa ja laskeutuminen on turvallista, mutta nyt matkavessa oli alastulokohdassa. Rämähdys tuli Haftan tippuessa vessan kanssa lattialle Tiituksen seuratessa tapahtumaa vierestä.

Onneksi kissoille ei käynyt kuinkaan, vaan molemmat olivat ennemminkin innoissaan lattialla olevasta hiekasta. Hiekka saatiin onneksi siivottua pois ennen kuin kumpikaan ehti tarpeitaan tehdä siihen. Tiitus tosin oli jo kyykistymässä...

- A

1 kommentti:

  1. Heh, on siinä tullut kissojen päivään jännitystä uudesta hiekka-alueesta :)
    Onneksi mitään ei sitten kissoille kuitenkaan käynyt.

    VastaaPoista