torstai 16. lokakuuta 2014

URK 11.-12.10.2014

Lähdimme Masalan SportCenteriin metsästämään Haftalle sertejä Champion-titteliin. Tällä kerralla meillä oli kuitenkin kilpailua (mikä on varsin harvinaista somaleille), ja tuloksena oli kumpanakin päivänä harmillisesti EX2. Viikonloppu kuluikin siis lähinnä kokemuksen kartuttamiseen. Sturdissa aika kului nukkuessa tai kehrätessä, sturdin ulkopuolella H:n sylissä köllötellen. Se kyllä tuli huomattua, että neidin hormonit hyrräävät, koska sturdin ulkopuolella muut kissat kiinnostivat selvästi enemmän kuin aikaisemmin.


Hafta sai tuomareilta varsin eriäviä kommentteja. Toinen tuomareista oli mm. sitä mieltä, että Haftan korvat ovat liian isot ja kissa ei ole tarpeeksi lihaksikas, mutta jo seuraavana päivänä Haftan upeaa näyttelykuntoa kehuttiin vuolaasti ja tuomari ihastui varsinkin korviin. Toinen näki jaloissa raitoja  ja toinen ei (oikeasti niitä kyllä on...), toisen mielestä häntä oli pluiru ja toisen mielestä tuuhea. Hyvin eriäviä mielipiteitä oli siis liikkeellä.


Smaragdisilmä

- A

3 kommenttia:

  1. Hieno smaragdisilmä. Älä Hafta lannistu. Tuomarit eivät oikeasti tiedä mistään mitään vaan sanovat vaan sanoakseen edes jotain. Olet hieno!

    VastaaPoista
  2. Haftalla on just hyvänkokoset korvat, eihän sitä pienemmillä edes kuulis kunnolla ;) Oli tosi kiva tavata teitä näyttelyssä, toivottavasti törmäillään taas joskus :)

    VastaaPoista
  3. Tuo eka kuva on ihanan veikeä, Haftalla on todella kiinnostunut ilme siinä :)

    VastaaPoista