keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Palkintolaatikko

Voitimme Kassulan arvonnassa yli viikko sitten PrimaCat Deluxe tuotepalkinnon. Palkinto on saapunut jo aikapäiviä sitten, mutta vasta tänään meillä oli aikaa avata paketti. Avaamishetkellä kissat pyörivät innokkaina ympärillä pahvilaatiokkoa nuuskutellen.


Kun ruokapaketti saatiin ulos pahvilaatikosta, sen sisältö ei ollutkaan niin jännittävä pakkausmateriaaleja lukuunottamatta (joita ei saanut edes syödä), ja kissojen innostus lopahti. Kissat siirtyivätkin sivuunheitetyn pahvilaatikon luokse nuuskuttelemaan sitä lisää...


Suuri paketti sisälsi kuitenkin paljon kaikkea kivaa! Kun lopulta kiinnostus itse palkintopakettiin saatiin heräämään, Tiitus innostui eniten raksupusseista. Niitä oli neljää eri makua. Kananappulat tulevat olemaan pelkästään Haftan käyttöön, sillä tällä hetkellä sille ei tulla kuitenkaan syöttämään leikatun kissan nappulaa eikä painonhallintanappulaa, joita myös oli paketissa. Lohiraksuja Haftalle tarjotaan, mutta neiti ei niitä välttämättä suostu syömään...


Märkäruuasta oli tarjolla viittä eri makua, joista kahta oli tarjolla myös 3-packina. Suurimmassa osassa märkäruuista on kalaa, joten maistuvuus Haftalle ei ole taattua. Mutta kyllä Tiitus viimeistään ne syö, jos neidille ei kelpaa!


Paketin mukana tuli myös söpö rapulelu, jolla Hafta halusi päästä heti leikkimään.


PrimaCatin ruuat ovat laadukkaita ja ne sisältävät runsaasti lihaa. Olemme ostaneet merkin märkäruokia aikaisemmin näyttelyistä, ja ne ovat maistuneet kissoille, joten tämän palkinnon voittaminen oli kyllä todella kiva yllätys! Kiitoksia vielä kerran Kassulan väelle!

- A

2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta! Hmm, meidän voittopaketissa ei ollut lelua..

    VastaaPoista
  2. Onpas kummallista! Luulisi, että nuo kaikki paketit on samanlaisia...

    VastaaPoista