perjantai 20. kesäkuuta 2014

Lelujen karu kohtalo

Niin, se kaikkea syövä Tiitus...

Viikko sitten perjantaina kissat joutuivat olemaan normaalia pidemmän ajan kahdestaan kotona. Kotiin tultuamme löysimme Kaapo Katkaravun maalliset jäännökset. Kaapon toinen silmä oli raadeltu käyttökelvottomaksi puhumattakaan toisesta silmästä, joka oli irroitettu katkaravun päästä täysin. Silmää ei koskaan läydetty. Myös Kaapon kuonossa oli varsin reilunkokoinen reikä.


Lauantaina kissoille annettiin leikkikaluksi ihana huovutettu pallo. Haftaa pallo ei kiinnostanut pätkääkään, mutta Tiitus innostui pallosta niin paljon, että puolusti sitä muristen, jolloin tytönkin mielenkiinto heräsi. Sen seurauksena Tiitus juoksi muristen ympäri asuntoa pallo suussa, Haftan kipittäessä innokkaana perässä ja pitäen takaa-ajoa maailman parhaana leikkinä. Lopulta Hafta kyllästyi ja päätti jättää Tiituksen rauhaan. Tiitus sai jäädä nauttimaan "voitostaan", kirjaimellisesti. Kun keittiöstä alkoi kuulua turhan vetisiä ääniä, pallon pelastaminen oli jo liian myöhäistä. Palloon oli revitty sen verran suuri aukko, että pelastuskeinona on vain uudelleenhuovuttaminen.


Sunnuntaiaamuna keittiöstä löytyi raadeltu potkutin. Kolme nurkkaa oli revitty auki ja täytteet pursusivat ulos. Potkutin on korjauskelvoton, mutta ainakin täytteet voi uudelleenkäyttää...


Sunnuntaiaamuna eteisestä läytyi myös varsin villaisen näköinen karvapallo. Ensimmäinen laatuaan meillä. Maanantaina ei enää naurattanut, sillä iltapäivällä Tiitus oksensi koko vatsansa sisällön ja sen lisäksi pariin kertaan nesteitäkin. Tiistain vastaisena yönä tuli myös oksennus. Koko tiistain Tiitus oli apaattinen ja nukkui suurimman osan päivästä. Poju ei syönyt oikeastaan mitään, mutta sentään hieman vettä meni kurkusta alas. Illalla annoimme pienissä erissä useampaan otteeseen ruiskulla tonnikalavettä suoraan suuhun, minkä Tiitus lipittikin tyytyväisenä.

Keskiviikkoaamuna Tiitus tuli vastaan kehräävänä, joten selvisimme lelujen syönnistä säikähdyksellä. Tästä lähin meidän on kyllä pidettävä tarkka huoli Tiituksen lelujen tilasta, sillä eilenkin herra löysi lelun, jota oli oikein kiva pureskella kunnolla...

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti