torstai 23. kesäkuuta 2016

Potilas Saarinen

Haftalla tuli viime perjantaina täyteen aika leikkaamattomana neitokaisena. Olimme jo ajat sitten tehneet sen päätöksen, että Haftalla ei teetetä toista pentuetta, ja nyt kun neidistä saatiin vielä Grand International Champion näyttelyareenoilla, oli aika kypsä leikkaukselle.

Perjantai-aamuna Hafta vietiin CatVetiin odottamaan leikkausta, koska ihmisväen oli oltava töissä. H oli hermoromahduksen partaalla koko päivän, kunnes eläinlääkäristä tuli viestiä, että leikkaus oli sujunut hyvin ja Hafta on heräilemässä. Töiden jälkeen herännyt ja kovasti kommentoiva potilas sitten haettiin kotiin, missä tarjolla oli paljon hoivaa ja rakkautta. Hafta olikin hyvin hellyydenkipeä raasu, kiehnäsi, puski ja kehräsi kovin, eikä halunnut jäädä hetkeksikään yksin. Hetken aikaa tyttö oli hieman levoton, kunnes sitten malttoi rauhoittua H:n syliin. Koko yö puolestaan vietettiin nukkumalla sängyssä peiton alla kiinni H:n kyljessä.

Lääkärin tarjoama verkkopuku

Hafta on joutunut pitämään päällään verkkopukua, jotta sidetaitos pysyy mahan haavan päällä. Puimme neidille myös Tiituksen muodikkaan punaisen haalarin, jotta neiti pysyisi paremmin lämpimänä eikä repisi verkkopukua. Lämpöä on pidetty yllä myös erinäisillä huovilla ja mikrossa lämmitettävällä kauratyynyllä. Hafta viettikin suurimman osan viikonlopustaan köllötellen pedissä tai sylissä lämpimässä käärössä, mitä nyt välillä piti käydä vähän syömässä ja vessassa.

Haalari uusiokäytössä

11 kommenttia:

 1. Hei, toi verkkopuku on vähän ku sillä jollain hassulla Uunolla töllössä!
  -P&P

  VastaaPoista
 2. Voi Hafta! Tsemppiä sulle! Leikkauksen jälkeiset päivät on toooosi ikäviä :( - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haftaa on paapottu leikkauksen jälkeen niin paljon, että neiti on tainnut hiukan nauttiakin. Mamman sylissä on saanut viettää aikaa ihan niin paljon kuin on halunnut ja joka yö on päässyt kainaloon nukkumaan.

   Poista
 3. Pikaista toipumista Haftalle! <3 Hienot haalarit toisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on kesän muotiväri. :) Leelalla ja Tiituksella väri on omasta takaa, mutta Hafta tarvitsee haalaria avuksi, vaikka pohjaväri neidillä onkin punertava.

   Poista
 4. Voi, pikaista toipumista potilaalle. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kun Hafta osaa olla rauhassa! :) Meillä Haiku hyppi seinille tuttuun tapaansa jo seuraavana päivänä leikkuusta, toipumisaika oli minulle hyvin stressaava. :D Haava onneksi pysyi koettelemuksista huolimatta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi osaa olla. :D Kyllä Hafta välillä innostuu pinkomaan, mutta suurimman osan ajasta malttaa olla rauhassa. Ymmärrän täysin, että sinua stressasi, kun kissan pitäisi olla paikoilla eikä se ole sitä... :)

   Poista
 6. We just love the wonderful outfits that you shared with us. After, all that hard work it always a great time for a nice nap. Thanks for the share. Have a wonderful rest of your day.
  World of Animals

  VastaaPoista