perjantai 5. helmikuuta 2016

Muutto

Menneinä parina viikkona blogissa on ollut vähän hiljaista muuton takia. Stressi on ollut kova ihmisväellä, mutta kissat ovat sopeutuneet yllättävän hyvin.

Valmiina muuttoon


Muuttopäivänä strategiana oli laittaa tytöt sturdiin makuuhuoneeseen ja Tiitus kylpyhuoneeseen. Suurin osa tavaroista oli keittiössä, joten tytöt ja Tiitus saivat olla rauhassa muuton edetessä. Kun kaikki tavarat oli siirretty, oli kissojen vuoro. Uudessa asunnossa tytöt pääsivät taas sturdiin ja Tiitus suljettiin toiseen makuuhuoneeseen. Iltapäivällä Leela ei enää kestänyt sturdia ja neiti päästettiin Tiituksen seuraksi isompaan tilaan.

Kun uusi kämppä oli saatu edes jonkinlaiseen kuosiin, kissat päästettiin tutkimaan uusia asuinalueita. Hafta ja Tiitus tutkivat ympäristön rauhallisesti ja perusteellisesti, mutta Leelalle oli kerääntynyt päivän aikan runsaasti energiaa, jonka se päättikin purkaa juosten ympäri asuntoa jääden välillä tutkimaan paikkoja.


Jännittävä uusi tipu-tv

Missä se Hafta luuraa?

Leela onkin nauttinut koko sydämestään uuden asunnon tarjoamasta pidemmästä kiihdytyssuorasta ja runsaammista maisemavaihtoehdoista (yksi ikkuna enemmän). Paikallinen oravakin on jo bongattu, samoin härskisti ikunan edessä tepastellut harakka. Kissoille on myös kehitelty uusia nukkumapaikkoja vanhojen lisäksi. Muuton aikaansaama suurin yllätys oli Tiituksen miehistyminen, eli toisin sanoen poika oppi muuton myötä hyppäämään tiskipöydälle sekä kiipeämään kiipeilypuun ylätasolle (ja tulemaan sieltä alas ihan itse ilman apua).

Ylätasolla!

12 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :) Toivottavasti viihdytte hyvin jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Kissoilla on jännää, kun pitää tutkia ja tarkastaa kaikki uudet paikat ja ikkunanäkymät. Meillä meni varmaan useampi kuukausi että kaikki tuli käytyä läpi, vaikka muutimme vain kolmioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmio meilläkin on tällä hetkellä. Kaikki paikat eivät selvästikään ole vielä tutkittu kunnolla, sillä viime yönä Tiitus jäi jumiin kirjahyllyyn. :D

   Poista
 3. Oho Tiitus, aika yllätys! Onnea uuteen kotiin koko porukalle :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! ♥ Ja oooh, kiihdytyssuora! Se on nautinto se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi tuntuu olevan, kun Leela käyttää sitä monesti päivässä. :)

   Poista