keskiviikko 16. joulukuuta 2015

16. luukku: RuRok 13.12.2015

Tämän vuoden viimeinen näyttely oli sunnuntaina Karkkilassa. Tälläkin kerralla oli aikainen lähtö aamulla, väsyneet kissat ja ihmiset sekä maukukonsertti autossa Leelan toimesta. Matkalla koimme myös ensilumen.

Kahden kissan kanssa saa jännittää sitä, että meneekö arvostelut päällekäin, mutta nyt molemmat tytöt olivat samalla tuomarilla, joten ihmisväen ei tarvinnut huolestua. Meidän täytyi kyllä hieman suunnitella kissojen viemisiä ja tuomisia tuomarille, sillä mukana oli myös Lando, jonka H esitti. Vaikka Lando oli hieman järkyttynyt kaikista tuntemattomista ihmisistä, poika jaksoi kuitenkin tsempata koko päivän hienosti ja käyttäytyä hyvin tuomarin edessä. Jännitystä Leelan osallistumismahdollisuuksiin puolestaan toi karvaton laikku neidin korvassa, joka oli seurausta hiukan turhan rajuista leikeistä Tiituksen kanssa alkuviikosta.


Tuomaroinnin edetessä totesimme, että tällä kerralla meidän ei kannattanut odottaa erityisen paljon menestystä, sillä tuomari ei selvästikään ollut (aby)somppujen ystävä. Tuomari ei myöskään käsitellyt kissoja kovinkaan hyvin ja varmoin ottein, mihin sitten etenkin porukan tytöt reagoivat selvästi. Vaikka Hafta osoitti mielipiteensä sähisemällä ja murisemalla tuomarille (mitä neiti tekee vain silloin, kun tuomari ei miellytä) ja tuomarinpöydän takana istunut assarikin epäilytti kissankorvineen, kaikki kuitenkin saivat sertinsä ja Ex1:sensä mitä tultiinkin hakemaan, joten ei näyttelyyn sen osalta voinut olla pettynyt.  Arvostelun jälkeen kissat saivatkin sitten torkkua loppupäivän sturdeissa ja esiintyä katselijoille. Moni pysähtyi varsinkin Landon kohdalla, mikä ei ole mikään ihme, sillä Landosta on kasvanut komea nuorimies, jolla on aivan äitinsä silmät.


Haftalla oli palkintojen osalta hyvä päivä, sillä sertiruusukkeen lisäksi neiti sai kasvattajalta Fifen International Champion-ruusukkeen ja Somakissin IC-pokaalin. Leela raukka jäi tyhjin käsin, sillä ruusukkeet olivat maksullisia ja Ex1-ruusukkeet olivat sen verran tylsiä, ettei semmoisesta viitsinyt maksaa.Kotipoika Tiituskin sai tällä kertaa ihan ikiomia tuliaisia, sillä näyttelystä löytyi herralle hienon värinen fleecehuopa.6 kommenttia:

 1. Tuomarille just kuuluu sähistä ja äristä!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hafta on sen verran diiva, että se valikoi kenelle sähistä ja kenelle ei. :D

   Poista
 2. Mä en ymmärrä mitään noista näyttelytuloksista, mutta kiva kun meni hyvin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä niin väliä vaikka ei ymmärtäisikään. :D Me ollaan käyty jo varsin monessa näyttelyssä ja H ei vieläkään muista kunnolla näyttelysääntöjä, joten täytyy konkariakin opastaa. :)
   Jos sattuu kiinnostamaan, niin Suomen Kissaliiton sivuilla on varsin hyvin selitetty näyttelyn kulku ja kissan tavoittelemat tittelit. :)

   Poista
 3. Onnea serteistä ja johas on ruusukkeella kokoa! :D Ihana viltti Tiituksella ♥

  VastaaPoista