sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kuulumisia viikolta

Meillä on ollut menneellä viikkolla hieman kiireitä, joten blogin päivitys ei ole ollut ensimmäisenä tehtävälistalla. Lisäongelmia aiheutti myös se, kun perheen herrasmies päätti syödä läppärin virtajohtoon tuuletusaukon, minkä seurauksena koneen lataus kävi mahdottomaksi. Lainapiuhan avulla homma on kuitenkin taas saatu toimimaan, joten bloginkin päivittämiseen on taas mahdollisuus.
Kuluneen viikon aikana elämä on rullannut tavalliseen tapaan, tosin varsin hiljaista on ollut Ludon ja Landon lähdettyä. Meillä on leikitty, söpöstelty, ulkoiltu ja kalastettu, ja on sitä välillä maltettu nukkuakin. Olemme käyneet valjastelemassa Haftan ja Tiituksen kanssa, ja Leelan valjasharjoittelu on aloitettu pentuvaljailla. Emme ole vielä uskaltaneet lähteä Leelan kanssa ulos valjaat päällä, mutta lämpiminä päivinä Leela on päässyt Haftan kanssa Catcatraziin. Siellä tytöt ovat olleet yhdessä ja tuijotelleet pikkulintuja.
Lämpiminä päivinä on myös ollut kiva viilentyä keittiössä sijaitsevan lammen rannalla käppäillen kalaa. Tiitus hengaili mukana vain katsojana, mutta sompputytöt kastoivat tassunsa. Haftalle tarjottiin kalastettavaa kalkkunaleikkeleen muodossa, sillä robokala ei jaksa paljoa enää kiinnostaa, kun taas Leelan mielestä paikallaan pysyvät leikkeleet olivat tylsiä ja Rauno paljon mielenkiintoisempi.- A

3 kommenttia: