sunnuntai 2. elokuuta 2015

Haaste pennuille

Pentujen isä heitti toukokuun puolessavälissä blogistaniassa kiertäneen viiden kysymyksen haasteen pennuille. Nyt kun lapsoset ovat kasvaneet isoiksi, on hyvä aika vastata haasteeseen. Koska pennut eivät osaa kirjottaa koneella (vaikka välillä kovasti yrittävätkin...), vastaukset tulevat ihmisväen kautta.

Mitä teistä tulee isona?
Kaikista kolmesta tulee ennenkaikkea rakastettuja ja valloittavia perheenjäseniä. Landolla ja Leelalla on edessä myös näyttelyura, jonka kestosta ei tosin ole vielä mitään tietoa. Leela on sijoituskissa, joten näillä näkymin pikkuneiti tulee aikuisena olemaan ainakin yhden Amajan-pentueen emo.

Mikä on teidän lempi leikki?
Tällä hetkellä kaikki käy! Oli kyseessä sitten huiska, pallo, hiiri tai potkutin, kaikkien kimppuun käydään samanlaisella innolla. Leela on tullut äitiinsä ja haluaisi kovasti vaania, mutta huiskaleikkien aikana se on hieman hankalaa, kun kaksi velipoikaa ryntää mukaan leikkiin kesken kaiken ja pilaa Leelan vaaninnan. Myös painiminen sisarusten tai äidin kanssa on kivaa, ja setäeno-Tiitustakin on kiva härnätä ja jahdata aina välillä.

Osaatteko hypätä korkeammalle kuin Tiitus?
Todellakin! Jo 10 viikkoisena pennut tulivat alas kiipeilypuun tasolta, jolla Tiitus aikanaan vietti kaksi tuntia uskaltamatta hypätä alas. Vähän noloa Tiitukselta... Leela osaa myös hypätä lehtitelineen päältä tiskipöydälle, mikä on Tiitukselle edelleenkin mahdoton haaste. Tiitus tyytyy vain kurkkimaan reunan yli.

Tykkäättekö tekin vedestä?
Vesi on pennuista kiva juttu! Leela on leikkinyt bideesuihkulla useampaan otteeseen ja kaikki kolme ovat metsästäneet robokalaa vesisaavista. Hafta on ollut hienosti näyttämässä, että vettä ei tarvitse kammoksua. Viime kerralla, kun uitimme robokalaa, sekä Lando että Leela molskahtivat vahingossa vatiin. Tapahtuneesta ei oltu moksiskaan, vaan kalan saalistus jatkui samalla tavalla kuin aikaisemminkin.

Kuka teistä on kaikkein inuin?
Ludo on ulkonäköisesti kaikkein eniten Inuin, korvia lukuunottamatta (niiden takia näyttää äidiltään tietyistä suunnista ja tietyillä ilmeillä). Luonteesta on hiukan hankala sanoa, kun ihmisväki on tavannut Iua vain kolmen päivän ajan ja silloinkin herralla oli hiukan muut mielessä kuin puhtaasti ihmisten kanssa sosialisointi...

6 viikkoiset pennut lepohetkellä rankan leikin jälkeen

6 kommenttia:

 1. Nauroin ääneen :'D Ihanat pennut <3

  VastaaPoista
 2. Hihi, ihanat, hassut pennut. Mahtanu olla mukavan märkä kylppäri bideesuihkuleikkien jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kylppäri pysyi varsin kuivana, sillä vesisuihkua ei erityisemmin mätkitty. Hyvin pystyi istumaan lattialla suihku kädessä. :D

   Poista
 3. Voi hassut pennut :D Niin suloisia!

  VastaaPoista