sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pikku punkero

Laskettu aika lähestyy hiljalleen ja tähän mennessä Haftan tiineysaika on sujunut mukavasti. Mamin maha kasvaa tasaisesti, kun ruoka kelpaa ja sitähän tarjotaan. Vaikka 3,5 kilon rajapyykki (edit. 3,6 kg) on saavutettu ja maha pömpöttää selvästi, Hafta pääsee edelleen kevyesti aidan yli makuuhuoneen puolelle. Tiitus ei vieläkään. Nyt on myös ensimmäiset pentujen liikehdinnät tunnettu masussa!

Pömppö

Mamman sylissä on hyvä olla


10 kommenttia:

 1. Oi kun ihana pömppö! Milloin se laskettu aika olikaan?

  VastaaPoista
 2. Oi mikä pömppö! <3 Tsemppiä odotukseen! :)

  Kajsa tosin pohdiskelee, miksi Haftalla on söpö pömppö mutta Arvon Valtiattarella ei. Ei pitäisi kuulemma olla väliä, onko vatsassa pentuja vai läskiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitus valittelee samaa omasta pikku pömpöstään. :)

   Poista
 3. Selailin tässä läpi kisublogeja ja päädyin tänne, ja täytyi pysähtyä sanomaan, että onpas Hafta kaunis! <3 Ja mikä ihana pömppömassu. Tsemppiä odotusaikaan tulevalle kisumammalle :)

  Meille putkahti myös pikkukisuleita tuossa reilu viikko sitten, kun eräs ensikotikisuistamme pyöräytti kolme suloista pentua. Kyllä niitä seuraillessa vaan sydän sulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! :) Se on aina niin ihanaa, kun kuulee jonkun huolehtivan kissoista (ja muista eläimistä), jotka ovat aikaisemmin saaneet hiukan liian vähän rakkautta. Tsemppiä teillekkin pentusten kanssa!

   Poista
 4. Pikkaisen punkero mammakisu on aina kaunis kuin mikä !

  Sitäpaitsi, tahdomme yhtyä tässä Kajsan mietelmiin näin pennuttomien pömppöjen suhteen - meidän tytöt on samaa mieltä Kajsan kanssa 100prosenttisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pömppö kuin pömppö, ei sillä pitäisi väliä olla. ;)

   Poista