tiistai 17. maaliskuuta 2015

Poikaystävä

Haftalla on käynyt sulho kylässä. Kitsune No blogista tuttu Inu oli meillä kaksi yötä, ja nuoripari pääsi viettämään kuherruskuukauttaan meidän vessaan. Sen ajan Tiitus oli yökyläilemässä H:n äidillä, sillä pikkupoika olisi kuitenkin huutanut koko ajan vessan ovella vaatien sisäänpääsyä.

Komea sulho

Vaikka sekä Hafta että Inu olivat kumpikin ensikertalaisia, sujui tapaaminen todella hyvin. Hafta tajusi jutun juonen välittömästi ja päästi komean kollin nähdessään hyväksyvän ja viekoittelevan 'miu'-tervehdyksen, mutta Inu oli aluksi hiukan hämillään. Ei kuitenkaan mennyt kauaakaan, kun Haftan vetovoima osoittautui ylitsepääsemättömäksi ja Inukin tajusi mistä tässä kohtaamisessa on kyse, ja ensimmäinen astuminen tapahtui aiemmin kuin osasimme edes odottaa.


Normaalisti kissapariskunnalle annetaan omaa rauhaa touhuta, mutta olihan meidänkin pakko vessaan päästä. Kissat eivät kuitenkaan pahastuneet välillä lemmenpesässä käyvistä ihmisvieraista, vaan välillä tuntuivat jopa innostuvan yleisöstä. Näin ollen pahaa aavistamaton talonväki pääsi todistamaan astumista useamman kerran, kun kissat eivät vain malttaneet millään odottaa sitä kriittistä kahta minuuttia.

Kun into lemmenleikkeihin oli jo laantunut kahden yhdessä vietetyn yön jälkeen, päästimme kissat pois vessasta ja Inukin pääsi tutkimaan asuntoa. Inua eniten innostanut paikka oli olohuoneen ikkuna, missä maisemat taisivat olla hieman erilaiset kuin kotona. Herra sai näytteen myös helsinkiläisten oravien rohkeudesta, kun kurre päätti kävellä aivan ikkunan viertä kahden somalin tuijottaessa sitä tiiviisti ruudun toiselta puolen.

Helsinkiläisoravan lumoissa

Myös makuuhuoneen ikkunasta piti kurkistaa

Haftalle maisemat ovat jo ennestään tuttuja, joten ei sitä jaksanut vauhkota

Nyt sitten vain odottelemme pääsyä ultraan ja vahvistusta siitä, olivatko ensitreffit onnistuneet ja onko Haftan masusessa kasvamassa somalivauvoja, vai järjestämmekö me Inulle ja Haftalle vielä toiset treffit.

Onko täällä vauvoja vai ei?

- A ja H

10 kommenttia:

 1. Orava noin lähellä!! Teillä oli hyvät treffit vissiin? Mitäs Tiitus tykkäsi omista treffeistään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli se kyllä tosi lähelle, vaikka kaksi kissaa kyttäsi ikkunan takana! Rohkea kurre! Kyllä treffit varsin hyviltä vaikuttivat, vielä ei vaan uskalla mitään luvata. :) Tiituksen lomapäivät sujuivat leppoisasti. Kun Tiitus joutuu eroon Haftasta, se hakee vielä normaaliakin enemmän huomiota ja kiehnää jaloissa jatkuvasti. Kun vein Tiituksen hoitoon, hyvä että se ei käynyt koko asunntoa läpi puskien! :D

   Poista
 2. Ooh, toivottavasti oli hedelmällinen vierailu! Ja toivottavasti tulee just sopiva määrä pieniä karvapalloja. :D
  On siellä rohkee orava kun tulee noin liki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täälläkin toivotaan. :) Tulisi nyt ainakin kaksi pentua, niin saisivat yhdessä harjoitella kissana olemista. ♥
   Välillä meillä tiput roikkuvat ikkunanpielissä, mutta aiemmin ei ole tainnut orava olla noin rohkea.

   Poista
 3. Ihanaa! Vauvoja! Meillä uskotaan, että vierailu oli onnistunut ja että pikkuisia syntyy parin kuukauden kuluttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan sormet ristissä ja peukut pystyssä. :)

   Poista
 4. Oooo. Pidetään peukut ja anturat pystyssä!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, nyt mäkin voin hehkuttaa blogiin Inun reissusta! :D

  VastaaPoista