lauantai 30. toukokuuta 2015

Tiitus mukana kuvioissa

Vihdoin koitti sekin päivä, kun Tiitus pääsi tutustumaan pentuihin oikein lähietäisyydeltä. Aiemmin Tiitus on saanut katsella lapsia hieman kauempaa, kuten pesän ulkopuolelta. Jokunen päivä sitten Tiituksella ja tyttöpennulla oli ensimmäinen tuijotuskisa, joka ei kuitenkaan kestänyt kauaa: tyttö vain tapitti ja Tiitus puolestaan rupesi välttelemään koko pentupesää häviten siten kisan.

Keskiviikkona Tiitus sai vaihdettua poika 1:sen kanssa pusuja, mutta tyttö oli (taas) liian tungetteleva ja kävi ison poikaparan päälle kuin yleinen syyttäjä. Käytännössä tämä tarkoitti siis sitä, että tyttö etsi Tiituksen masusta reipaasti nisää ja se oli herran mielestä aivan liian läheinen kontakti. Tiitus pakitti taaksepäin niin paljon kuin kykeni hyvin hämentynyt ilme kasvoillaan ja pakeni lopulta paikalta. Sen jälkeen pentuja (eli käytännössä tyttöä) tuijoteltiin taas turvallisesti sängynpatjan takaa kurkkien.


Hafta puolestaan on selvästi mökkihöperöitynyt pentuhuoneessa oleskelun aikana ja nyt kun huoneen ovea on pidetty enemmän auki, Hafta on päässyt tuulettumaan. Hafta ja Tiitus ovat taas innostuneet leikkimään keskenään ja lähes päivittäin täällä vedetäänkin aikamoista rallia.

11 kommenttia:

 1. Olispa hauska tietää millaisia ajatuksia Tiituksen päässä pyöri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletettavasti siellä pyörii "apua-apua-apua" tai "otasepois-otasepois-otasepois". :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Edelleenkään Tiitus ei osaa vielä olla täysin luontevasti pentujen lähettyvillä. Tiitus vain toljottelee kauempana.

   Poista
 3. Iganat pennut ja ihana Tiitus ❤

  VastaaPoista
 4. Tiitus on niin pehmeän ja pörröisen näköinen, etten yhtään ihmettele, että pennut luulevat varaemoksi :) Ja voi että nuo pienet ovat niin söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiituksesta tulee hyvä peti, kunhan lapsoset vain hiukan kasvavat. :)

   Poista
 5. Haha, mitä pikkuisia tallukoita! :D ♥

  VastaaPoista
 6. Oi tätä söpöyden määrää täällä...

  VastaaPoista