lauantai 27. syyskuuta 2014

Edustusta eläinkaupassa

Olimme tänään Haftan kanssa esittelemässä rotua kauppakeskus Iso Omenassa Espoossa. Paikalla oli myös kolme abessinialaista sekä kaksi bengalia.

Aluksi Hafta oli hieman kummissaan uudesta tilanteesta, mutta käyttäytyi kuitenkin hyvin. Yhdessä vaiheessa neiti kyllästyi koko hommaan  ja olisi vain halunnut kököttää sturdin perimmäisessä nurkassa. Silloin jopa A:n katse ja oma peilikuva olivat liikaa, ja suhinat piti päästää ilmoille. Kuitenkin H:n sylissä hetken rauhoituttuaan ja lopulta näyttelyasentoon venytettynä Hafta rentoutui ja antoi kaikkien ihmisten silittää itseään nätisti. Viimeinen tunti menikin sitten sturdissa nukkuessa ja ihailevista ihmisistä viis veisatessa.

Jonkinmoinen kuva tapahtumasta...

Haftan saamat kommentit olivat ihailevia ja kehuvia. Ilahduttavan moni oli kiinnostunut rodusta ja yhdistyksen esitteitä tulikin jaettua jonkun verran. Oli myös kiva päästä muuten vain jutustelemaan ihmisten kanssa kissoista.

- A

Edit. Haftan epävarman käytöksen syy taisi selvitä: kaksi päivää myöhemmin (maanantaina) Hafta päätti sitten juosta toisen kerran elämässään.

1 kommentti:

  1. Tuohan on hyvä tapa tehdä rotua tunnetuksi: Mennään sinne missä ihmiset ovat.

    Mulla on ihanan mukavaa kerrottavaa: Olet Kassulan PrimaCat tuotepaketin voittaja :) Paljon, paljon onnea! Laitoin sinulle asiasta myös sähköpostia.

    VastaaPoista