tiistai 1. joulukuuta 2015

1. luukku

Joulukalenterien ensimmäiset luukut on avattu, mutta missä on kissojen kalenteri?

Tiituskin haaveilee omasta kalenterista

10 kommenttia:

  1. Iskee ihan kalenteri kateus! Ehkä pitää meidänkin käydä ostamassa kalenteri. Siis ihmisille.. :) Tiitus on kyllä todella kauniin värinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmaan ostan joulukalenterin itelleni vielä mummonakin. :D Tiituksen väri on munkin mielestä tosi hieno. Se olisi ihan hyvin voinut jäädä varsin vaaleaksi, mutta musta on oikein kiva, kun sen selkäkin on selvästi värittynyt. ♥

      Poista
  2. Nyt hopi hopi kauppaan hommaamaan kissojen kalenteri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa Tiituksen harmiksi jäädä tänä vuonna väliin... Viime vuonna meillä oli joku kissanminttukalenteri, josta Tiitus-raukka sai ilmavaivoja ja Planet Petin joulukalenterin maistuvuus voi olla vähän heikko... :( Ehkä sitä voisi itse askarrella kissoille jonkun kivan kalenterin!

      Poista
  3. Tiituksella on ihan sellainen ilmekin, että höööhhh, missä on mun herkkukalenteri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. :D Tiituksen piti esittää valokuvassa todella masentunutta, mutta herra ei halunnut kuunnella kuvaajan ohjeistusta, joten me mentiin sitten hieman lievemmällä höh-ilmeellä.

      Poista
  4. Meillä on kisujen kalenteri muttei ihmisten, tekisi mieli vähän suklaata :D

    VastaaPoista
  5. Komea Tiitus ♥ Meillä ei ole kisuille kalenteria ja itselle unohdin ostaa.... :( Kävin eilen hädissäni s-marketista etsimässä, mutta haluamani kalenteri oli loppunut. Pitää toivoa, että parempi onni toisessa kaupassa kun käyn siellä tänään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pidän peukuja, että löydät oikeanlaisen kalenterin. :)

      Poista