sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Jännittävä lauantai

Eilen pennuilla oli todella jännittävä päivä. Aamu alkoi tutustumalla Haftan ja Tiituksen vanhaan kaveriin, Rauno-robokalaan. Rauno oli aluksi hieman epäilyttävä kolistellessaan lasiastiassa, mutta lopulta kaikki kävivät tutustumassa kalaan. Sekä Lando että Leela tekivät lähempää tuttavuutta Raunon kanssa, kun Ludo puolestaan kyllästyi heti alkuunsa ja siirtyi leikkimään päärynälelulla.

Lando käppäilee rohkeana poikana kalaa

Raunon lepäillessä saavista löytyi korkkeja

Iltapäivä oli sen verran lämmin, että pystyimme tutustuttaman pennut myös Catcatrazin suureen valtakuntaan. Yksikään pennuista ei jännittänyt tilannetta ollenkaan, vaan kaikki olivat innoissaan uusista maisemista. Olimme ottaneet kulkusillan ylemmille tasoille pois, jotta pennut eivät päässeet kiipeämään liian ylös, mutta jo pelkässä lattiatasossakin oli kuitenkin aivan tarpeeksi tutkimista uusine hajuineen ja äänineen.
Tolppa-apinatPihalla oli jotain todella jännittävää

Hafta oli pentujen kanssa häkissä, mutta neiti siirtyi heti ylätasoille tutkimaan ulkomaailmaa ja säksättämään linnuille. Tiitus sai ulkoilla valjaissa häkin ulkopuolella.10 kommenttia:

 1. Ulkoilma mahtoi olla jännittävä ja hieno elämys! Joko sinne pyydetään uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennut eivät ole vielä niin ulkoilmainnokkaita, että osaisivät pyytää. :) Hafta pyytääkin sitten ulos kaikkien puolesta.

   Poista
 2. Voi kun tomeria pieniä ulkoilijoita! :)

  VastaaPoista
 3. Mä en vaan käsitä miten kukaan saa yhtään mitään tehtyä kun ympärillä häärii moinen määrä suloisuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia käytämmekin hyödyksi sen ajan, kun pennut nukkuvat. ;)

   Poista
 4. Voi kun isoja jo <3 Taisi olla ulkona paljon kaikkea kiinnostavaa, kun niin tomerina seisovat vasten verkkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi ulkona oli hiljaisempaa, mikä olikin varsin hyvä, että pennut saivat tottua rauhassa uuteen paikkaan. Jossain vaiheessa pihapiirissä alkoi sitten liikkua ihmisiä, joita kytättiin herkeämättä. Onhan jalkoja kävellessä raahaava ukkeli tietenkin hieman epäilyttävä.

   Poista
 5. On kyllä aivan ihania pikkuisia ja kuulostavat todella reippailta!

  VastaaPoista