torstai 22. tammikuuta 2015

Yksiö pussissa

Meille on tarttunut erinäisistä tilaisuuksista mukaan jokunen paperipussi. Taitellessani pusseja kaappiin, yksi niistä tippui lattialle ja hetken päästä siellä olikin sisällä jo innokas asukas.


Tiitus tuli kateelliseksi Haftan yksiöstä ja päätti vallata sen, mutta valitettavasti Tiitus on kaksi kertaa Haftan kokoinen. Yksiö oli sen verran pieni, että Tiitus sai tungettua sinne pelkän päänsä.Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, kun otin esiin huiskalelun. Tiitus leikki innoisaan huiskan kanssa, vaikka pää olikin edelleen pussissa.


- A

9 kommenttia:

 1. Tosi hieno paperipussi! Miksei me olla ennen löydetty teidän blogiin? Ollaan ihan hämmentyneitä.. mutta nyt löydettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Mä olen niin huono kommentoimaan muiden blogeja, niin en oo tainnu sanoa mitään, kun ryhdyin Pepsin ja Maxin lukijaksi...

   Poista
  2. Oli hienoa tavata uusi tuttavuus! Miten meni paneeli?

   Poista
 2. Meillä sama juttu kaikkien pussien kanssa :D Myös muoviset on kovassa huudossa. Oli muuten mukava tavata näyttelyssä! Ainaki luulen, että se olit sinä :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Meidän pitäisi testata pillejä leluina, kun nekin taitavat olla teidän talouden suosiossa. :)

   Poista