torstai 7. elokuuta 2014

Kuuma päivä

Tiitus on viimeviikkoina kärsinyt kuumuudesta. Tiituksen anturat hikoavat ja sen nenä muuttaa väriä tummemmaksi, minkä lisäksi sen olemus muistuttaa lähinnä raatoa. Meillä ei ole tuuletinta eikä ikkunoita voi pitää kunnolla auki, koska niissä ei ole verkkoja, joten sisäilma on ollut vuorokauden ympäri noin 30 asteen kieppeillä. Tulimme siihen tulokseen, että Tiitus tarvitsee viileän suihkun. Poika ei itse suihkutustilanteesta hirveästi välitä ja tuo tämän myös kuuluvasti esille, mutta sitä seuraava viileys tuntuu varmasti mukavalta (siitäkin huolimatta, että turkki vaatii maanista pesua aina suihkutuksen jälkeen). Lisäksi ainakin Tiituksen nenä muuttaa väriä takaisin normaalin vaaleanpunaiseksi, ja kissan voi nähdä muussakin asennossa kuin makaamassa pitkällään lattialla.

Ennen suihkua:


Suihkun jälkeen:


- A

6 kommenttia:

 1. Voi Tiitus mikä söpöläinen viimeisessä kuvassa, en kestä ^^ <3 Ja mikä puuhkahäntä, kaksi kertaa isompi kuin kissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivana Tiitus on kaksi kertaa häntänsä kokoinen, mutta märkänä asia on toisin päin. :D

   Poista
 2. Oi mikä söpöläinen! Meilläkin pitäisi viedä toinen kissa suihkuun, vaikkei siitä tultaisi oikein tykäämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkussa ollessa Tiitus yrittää hiukan näykkiä ja näyttää, että nyt on epämukava olo. Kuitenkin sen huomaa suihkun jälkeen, että Tiitus on paljon reippaamman oloinen. Meillä on ollut viilennyskeinona myös jäädytetyt vesipullot, joita on laitettu kissojen peteihin. Nekin ovat vaikuttaneet toimivan hyvin.

   Poista
 3. Tiitus on kyllä todella raasu, kun sillä on kuuma...

  VastaaPoista