perjantai 25. heinäkuuta 2014

Uusia kyläpaikkoja

Kuluneen kuun aikana olemme vierailleet parissa uudessa kyläpaikassa kissojen kanssa. Molemmat käynnit olivat onnistuneita, ja kissat saivatkin taas uusia (ja toivottavasti positiivisia) kokemuksia.

 
Ensimmäinen kerta (viileässä) saunassaTiitus vain on keksinyt, että julkisissa kulkuvälineissä kuuluu huutaa kurkku suorana, eikä se ole niin miellyttävää kuunneltavaa pojan raspikurkkuäänellä... Siinä sitten omistajatkin yrittävät vain olla tyynesti kuin mikään ei olisi vialla, vaikka kissa huutaa kopassaan kuin kidutettavana olisi. Hafta puolestaan seurailee vain sivusta Tiituksen elämöintiä, eikä normaalisti osallistu siihen ollenkaan, kun maisemiakin voi ihailla.

Poikkeuksellisesti ruokapöydän tuoleillakin sai maata

Seikkailemassa aurinkoisella parvekkeellaKyläillessä kissojen luonne-erot ovat tulleet selkeästi esille. Samalla tavalla kuin ulkoillessakin, Hafta haluaa päästä kaikkialle ja tutkia kaikki pienimmätkin koloset, kun Tiitus puolestaan yleisen tutkailun jälkeen etsii mukavan lepopaikan ihmisten lähellä. Tokihan Tiituskin on kiinnostunut ympäristöstään, mutta Hafta haluaa seurata myös ikkunoiden ulkopuolista elämää aivan eri tavalla ja itsenäisen luonteensa puolesta sen ei joka hetki tarvitse olla tietoinen muiden menemisistä.

- H ja A

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla reissaavien kissojen tarinoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissojen kanssa on varsin kiva reissata. :) Ne oppivat kulkemaan autossa, eivät jännitä uusissa paikoissa ja saavat hieman muutosta arkeen.

      Poista